Начало Рекламации и връщанe

Рекламации и връщанe

Ако сте поръчали продукт от www.obag.bg, който не отговаря на очакванията Ви и желаете да го върнете или замените, имате право на това в срок от 14 дни след получаването му.

 

"ЗЗП, Чл. 54. (Изм. – ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят е упражнил правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора съгласно чл. 52

(3) Търговецът няма задължение да възстанови допълнителните разходи за доставка на стоките, когато потребителят изрично е избрал начин на доставяне на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от търговеца."

 

За да върнете продукта, той трябва да е:

 - В търговски вид и оригинална продуктова опакова, както е получен 

 - Да не е използван или повреден по какъвто и да било начин

 - Придружен с всички брошури и документи, с които е получен

 

Ако тези условия НЕ са изпълнени, продуктът няма да бъде приет.

 

Моля следвайте следните стъпки при връщане:

Изпратете ни продукта с куриерска фирма по избор на адрес

гр. Пловдив

ул. Др Георги Странски 3

Мол Пловдив Плаза

магазин OBAG

Дивет Консепт ЕООД 

0889736971

Обърнете внимание, че разходите за връщане на продукта са за Ваша сметка. Не забравяйте да ни предоставите коректно изписани всички детайли на банковата сметка в лева /Важно: не се извършват валутни преводи/, по която ще възстановим сумата за закупените продукти. Ще получите писмено потвърждение по имейл след пристигането и обработката на върнатата стока при нас.

 

Ще възстановим сумата за закупените продукти до 14 дни след потвърждението за тяхното коректно връщане.

 

За допълнителни въпроси относно връщането на продукти свържете се с Нас или ползвайте този формуляр, за да поискате рекламация.

 

ЗЗП, Приложение №6, към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 (Ново – ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.)

 

В полза на клиентът, закупени стоки в Търговската мрежа, позволяваме да бъдат заменяни (НЕ връщани) в срок от 3+ дни, като отново продуктът трябва да бъде неупотребяван, в оригинална опаковка и след предоставяне на документ удостоверяващ покупката.

 

 

Полетата с * са задължителни.